“Zasitio sam se predavanja evropskih lidera o vezama sa Rusijom i Kinom“: Predsednik Srbije o putu ka EU i odnosima sa Moskvom i Pekingom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2020, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zasitio sam se predavanja evropskih lidera o vezama sa Rusijom i Kinom“: Predsednik Srbije o putu ka EU i odnosima sa Moskvom i Pekingom (FOTO)

Srbija je i dalje na putu ka ulasku u Evropsku uniju uprkos nekim razočaranjima u vezi pristupanja - rekao Vučić PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u Davosu je dao intervju za Euronjuz i tom prilikom je istakao da mu je "dosadilo da mu evropski lideri drže predavanja" o bliskim vezama Srbije sa Rusijom i Kinom, insistirajući na tome da je Beograd i dalje privržen članstvu u Evropskoj uniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uprkos odlaganjima pristupanja. Predsednik Vučić rekao je za Euronjuz da je Srbija i dalje na putu ka ulasku u EU uprkos nekim razočaranjima u vezi pristupanja. U intervjuu u Davosu, Vučić je ciljao na kritičare koji kažu da je Srbija preblizu Moskvi i Pekingu, optužujući "geopolitiku" za zastoj procesa članstva naše zemlje u EU. PROČITAJTE JOŠ - Vučić sa zvaničnicima u Davosu: Srbija je ovde dobro predstavljena, pozvaćemo privrednike da investiraju u našu zemlju - Srbija nije baš entuzijastična, ali i dalje smo posvećeni putu ka EU, jer ne vidimo pravu alternativu - rekao je Vučić novinarki Izabeli Kumar i dodao: Na tom smo putu već 20 godina. Mislim da, osim Turske, nijedna zemlja nije čekala toliko godina. “

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VUČIĆ ZA BRISELSKI "EURONJUZ": Dosadilo mi je da mi evropski lideri drže predavanja o našim vezama sa Rusijom i Kinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za briselski portal Euronjuz istakao je da mu je "dosadilo da mu evropski lideri drže predavanja" o bliskim vezama Srbije sa Rusijom i Kinom, insistirajući na tome da je Beograd i dalje privržen članstvu u Evropskoj uniji, uprkos odlaganjima pristupanja...Predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.