Zapamtite Rajkovića i Mitrovića

Izvor: B92, 02.Avg.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zapamtite Rajkovića i Mitrovića"

Tim novinara Evropske fudbalske unije izabrao je 10 fudbalera na koje treba obratiti pažnju, a među njiuma su Predrag Rajković i Aleksandar Mitrović.

"Postigao je 10 golova za svoj klub Partizan prošle sezone pre nego što je debitovao u seniorskoj reprezentaciji protiv Belgije. U Litvaniji je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol u pobedi Srbije protiv Turske, pobednički gol protiv Portugala u polufinalu i namestio je gol Andriji Lukoviću u funalu", navodi se na sajtu Uefa.

Golman Predrag Rajković umnogome je pomogao Srbiji da osvoji prvenstvo Evrope, naročito odbranama u polufinalnom meču protiv Portugala. To su zapazili i izveštači Uefa.

"Vest da mu stanovnici njegove rodne Jagodine spremaju doček i pre finala nije bilo nikakvo iznenađenje nakon njegove herojske predstave

u Litvaniji. Njegove odbrane penala protiv Portugala u polufinalu pomogle su Srbiji da uđe u finale i da na kraju slavi
", piše na sajtu Uefa.

Medju desetoricom najboljih nalaze se i Jasin Benzija i Andrijan Rabijo, fudbaleri Francuske, a na spisku su i Gratas Sirgedas (Litvanija), Avto Endelaze (Gruzija), Hose Rodriges (Španija), Bernardno Silva (Portugal), Redžep Nijaz (Turska) i Lukas Voudenberg (Holandija).

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije postala je evropski prvak, pošto je u finalu takmičenja u Litvaniji pobedila Francusku sa 1:0.

Pobednički gol postigao je Andrija Luković u 57. minutu meča.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zapamtite Rajkovića i Mitrovića"

Izvor: B92, 02.Avg.2013

Tim novinara Evropske fudbalske unije izabrao je 10 fudbalera na koje treba obratiti pažnju, a među njiuma su Predrag Rajković i Aleksandar Mitrović..."Postigao je 10 golova za svoj klub Partizan prošle sezone pre nego što je debitovao u seniorskoj reprezentaciji protiv Belgije. U Litvaniji je...

Nastavak na B92...

"Zapamtite Rajkovića i Mitrovića"

Izvor: Mondo, 02.Avg.2013

Tim novinara zvaničnog sajta Evropske fudbalske unije (UEFA) izabrao 10 igrača na koje treba obratiti pažnju u..

Nastavak na Mondo...

UEFA: Zapamtite imena Mitrovića i Rajkovića

Izvor: Blic, 02.Avg.2013

Tim novinara zvaničnog sajta Evropske fudbalske unije koji su pratili Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina u Litvaniji izabrao je 10 fudbalera na koje treba obratiti pažnju u budućnosti, među kojima su i reprezentativci Srbije Predrag Rajković i Aleksandar Mitrović..."Postigao je 10 golova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.