Izvor: S media, 31.Maj.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija pretresla Zukorlićevu kuću

Pripadnici Žandarmerije pretresli su jutros prizemlje kuće glavnog muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića u Novom Pazaru, odnosno prostor u kome se nalazi knjigovodstvena firma njegove žene, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

U MUP su danas rekli da je Žandarmerija ušla u firmu muftijine supruge u potrazi za dokumentacijom firme Zukorlićevog rođaka Nermina Smailovića koji je jutros priveden sa joše dvadesetak osoba zbog, kako se sumnjiči, umešanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u finansijske malverzacije kojima je naneta šteta budžetu države. Međutim, Tanjugu je danas u MUP-u rečeno da do hapšenja nije došlo.

Specijalni tužilac najavljuje velika hapšenja

Dačić: Uspeh akcije "Cepelin", pet uhapšenih zbog droge

U policiji kazu da novopazarska uprava nije učestvovala niti je bila obaveštena o tom događaju i da su građani Novog Pazara zatečeni jutrošnjom akcijom pripadnika Žandarmerije.

Zukorlić je na konferenciji za novinare najoštrije osudio, kako je rekao, nasilničko ponašanje pripadnika specijalnih snaga policije koji od jutarnjih sati vrše upad u kuće građana. Opširnije OVDE

Žandarmerija je jutros oko šest sati u više gradova uhapsila 22 osobe zbog sumnje da su uvozili robu iz Evropske Unije i umanjivali cene robe u dogovoru sa carinicima.

Ministar policije Ivica Dačić rekao da akcija nema nikakve veze sa muftijinim političkim delovanjem. Opširnije OVDE.

(S media, Agencije, Foto: Facebook)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.