Zajedno za Srbiju: Nismo razgovarali o rekonstrukciji

Izvor: Press, 06.Avg.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju: Nismo razgovarali o rekonstrukciji

"Podržali smo sporazum, jer otvara put zamlji u EU, a našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji realnu životnu perspektivu. Sa druge strane, bili smo protiv najvažnijih finansijskih zakona, jer nisu dali odgovor na suštinska ekonomska pitanja. Protivljenje rebalansu je bilo praćeno jasnim predlogom za postizanje novog političkog dogovora, koji bi otvorio put stvaranju društvenog konsenzusa o najvažnijim ekonomskim pitanjima", navodi se u saopštenju.

Poslanički klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Zajedno za Srbiju smatra da oni, kao i građani, treba da imaju jasan odgovor na pitanje - "koliko smo spremni da platimo za funkcionisanje svoje države".

"Takođe i da, kao građani, damo odgovor na pitanje šta nećemo da plaćamo. Nema važnijeg pitanja od ovoga u redovnom političkom životu na kojem možete da se raziđete sa Vladom", navedeno j u saopštenju Zajedno za Srbiju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.