Zaharova o novim sankcijama: Predstavnici EU još uvek traže svoje omiljene grablje

Izvor: Vostok.rs, 21.Jun.2021, 16:35

Zaharova o novim sankcijama: Predstavnici EU još uvek traže svoje omiljene grablje

Predstavnici Evropske unije znaju da je Krim deo Rusije i znaju kakav će biti odgovor na produženje sankcija, ali ipak oni traže svoje omiljene grablje, rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova . "EU je produžila sankcije protiv Krima i Sevastopolja za godinu dana. Oni znaju kakav će biti odgovor. Znaju da je Krim deo Ruske Federacije prema Ustavu. Znaju da je odluka doneta na osnovu krimskog referenduma, čije rezultate je život ponovo potvrdio, što EU ne može da ignoriše. Znaju to, ali još uvek traže svoje omiljene grablje“, napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Zaharova: U EU su nešto pomešali, nismo u Srednjem veku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021

Strategija Evropske unije prema Rusiji, zasnovana na tri principa „suprotstavljanje, obuzdavanje i saradnja“ odraz je logike iz Srednjeg veka, a ne pristup 21. veka, ocenila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova...On je za TV Rusija 1 rekla da ne zna sa kim je visokom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.