Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 07:20

ZNA SE DATUM I MESTO, ALI NE I PREGOVARAČI Brisel poslao pozivnicu na dve adrese: Jedna tema biće glavna, zbog nje je Priština DOBILA UKOR OD EU

Susret Beograda i Prištine i njenih predstavnika biće upriličen 27. februara u Briselu, na poziv specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka, ali za sada nije poznato ko će biti pregovarači. Od ovog sastanka sagovornici "Blica" listom imaju mala očekivanja, a neki ocenjuju i da jedino SAD ima moć tu da pokrene razgovore.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZNA SE KADA, ALI NE I KO ĆE ZA STO: Nova runda pregovora u Briselu pod senkom Kurtijevog TERORA nad SRBIMA - šta možemo da očekujemo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024

Razgovori u ćorsokaku....Susret Beograda i Prištine i njenih predstavnika biće upriličen 27. februara u Briselu, na poziv specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka, ali za sada nije poznato ko će biti pregovarači. Od ovog sastanka analitičari imaju mala očekivanja, a neki ocenjuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.