Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 22:00

ZABRINUT ZBOG NAPADA NA KOSOVSKU POLICIJU, KFOR I NOVINARE Kurti se oglasio povodom situacije na KiM

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je večeras, nakon sastanka sa ambasadorima zemalja Kvinte i Evropske unije, da je zabrinut zbog napada na kosovsku policiju, pripadnike Kfora i novinare.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti o protestima: To su bile grupe ekstremista dirigovane iz Beograda

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

Premijer Republike Kosovo, Aljbin Kurti, zajedno sa prvim zamenikom premijera za evropske integracije, razvoj i dijalog, Besnikom Bisljimijem, sastao se sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Kancelarije Evropske unije na Kosovu.

Nastavak na Danas...

Montgomeri: Ako Vojska Srbije interveniše...

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 13:47

Bivši ambasador SAD u Srbiji Vilijam Montgomeri kaže da je predsednik Srbije bio u pravu što je zvao ambasadore da ih upozori na opasnosti postojeće situacije...Prema njegovim rečima, nema sumnje da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ultranacionalista koji tačno zna šta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.