ZA POBEDU U CELOJ SRBIJI! Vučić: Mi za razliku od njih nikada nećemo da rušimo svoju državu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 19:51

ZA POBEDU U CELOJ SRBIJI! Vučić: Mi za razliku od njih nikada nećemo da rušimo svoju državu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenima u prepunoj Hali "Šumice" i istakao da "mi za razliku od njih nikada nećemo da rušimo svoju državu".

- Moramo da počnemo da se poredimo sa zemljama EU i da pokažemo ljudima šta smo sve u stanju da uradimo. Da nam deca ne idu na školovanje u inostranstvo. Da vraćamo sve više onih koji su naučili zanate i i otišli, da vide da je dobro da žive u svojoj zemlji - naglasio je Vučić.

- Pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da nas okrenu i protiv našeg naroda u Republici Srpskoj. Sve su moguće pokušali da unište i razore, sve naše vrednosti, samo da bi opravdali jedan običan poraz. Šta je problem da pružite ruku? Vi ako izgubite mi ćemo da pružimo ruku - rekao je.

- Mi za razliku od njih nikada nećemo da rušimo svoju državu. Nije problem da padnete, već je problem ako niste u stanju da ustanete. Mi ćemo uvek da ustanemo i da se borimo protiv najgorih u našoj zemlji i ne mogu da zamisle koliko je naša upornost velika - naglasio je Vučić.

- Zamolio bih vas da na izbore izađete u što je većem frontu.To je važno da bi se pokazalo koliko nam je značajno jedinstvo. Da se borimo za Beograd, za svoju Srbiju koju volimo više od svega. Zaboravite na to ko će koliko odbornika da ima, prekinite sa raspravama i sačuvajte ih za neko drugo vreme i pokušajte da se ujedinite za jedan zajednički front, za pobedu u celoj Srbiji.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE MORATE DA SLUŠATE MENE" Vučić: Dovoljno je da pročitate one medije u regionu za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželeli

Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 10:39

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se snimkom na svom Instagram profilu nakon reakcija koje je izazvao njegov sinoćnji govor u hali Šumice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.