Izvor: Danas, 15.Sep.2022, 16:00

Vulin odgovorio ambasadorima Hilu i Žiofreu: Odluku MUP-a može da promeni samo sud, ali ambasadori ne mogu

Ambasador SAD-a Hil i šef Delegacije EU u Srbiji Žiofre su izrazili nadu da se u Srbiji neće poštovati zakonska procedura i da će uprkos odluci nadležnih organa biti održana šetnja Evroprajd 2022, izjavio je Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin komentarišući navode ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila i šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuela Žiofrea u kojima su istakli da su sigurni da će se šetnja LGBT zajednice Evroprajd 2022 održati uprkos odlukama MUP-a Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Odluku o Prajdu može da promeni samo sud, a ne ambasadori Hil i Žofre

Izvor: Danas, 15.Sep.2022

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas povodom poziva ambasadora SAD i EU u Srbiji Kristofera Hila i Emanuela Žofrea da se šetnja u okviru Nedelje ponosa održi, da zabranu MUP-a može da poništi samo sud, a ne ambasadori.

Nastavak na Danas...

Vulin Hilu i Žiofreu: Odluku MUP-a može promeniti samo sud

Izvor: RTS, 15.Sep.2022

Reagujući na istup šefa delegacije EU u Srbiji i ambasadora SAD, ministar policije Aleksandar Vulin rekao je da odluku MUP-a o zabrani šetnje u okviru Evroprajda može promeniti samo sud. . Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil i šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.