Vukčević: Bramerc zadovoljan saradnjom

Izvor: Blic, 23.Feb.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević: Bramerc zadovoljan saradnjom

BEOGRAD - Glavni tužilac haškog trubunala Serž Bramerc zadovoljan je saradnjom Srbije sa tim tužilaštvom, rekao je za B92 tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević.

Prema njegovim rečima, Bramerc je zadovoljan ne samo kada je u pitanju saradnja sa srpskim tužilaštvom, već i konkretnim akcijama u potrazi za haškim beguncima.

Povezane vesti: Vukčević: Mi smo taoci Mladića i Hadžića Bramercov izveštaj može da uspori integraciju Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EU Vlada ima rok do kraja godine da uhapsi Ratka Mladića Vukčević: Očekujem pozitivan izveštaj Bramerca Bramerc: Mladić se uspešno skriva jer je operativac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.