Vukčević: Bramerc zadovoljan

Izvor: B92, 23.Feb.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević: Bramerc zadovoljan

Glavni tužilac haškog trubunala Serž Bramerc zadovoljan je saradnjom Srbije sa tim tužilaštvom, kaže za B92 tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević.

Prema njegovim rečima, Bramerc je zadovoljan ne samo kada je u pitanju saradnja sa srpskim tužilaštvom, već i konkretnim akcijama u potrazi za haškim beguncima.

Dan nakon što je Bramerc napustio Beograd, u intervjuu za B92 Vukčević objašnjava šta je haški tužilac mislio kada je rekao da je saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlična.

Vukčević objašnjava i koji su naredni koraci koji se mogu preduzeti u otkrivanju svih podataka o nelegalnoj trgovini ljudskim organima na Kosovu i u Albaniji.

Ceo razgovor novinara B92 Nikole Radišića sa srpskim tužiocem za ratne zločine možete pogledati u našem video prilogu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukčević: Bramerc zadovoljan saradnjom

Izvor: Blic, 23.Feb.2011

BEOGRAD - Glavni tužilac haškog trubunala Serž Bramerc zadovoljan je saradnjom Srbije sa tim tužilaštvom, rekao je za B92 tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević...Prema njegovim rečima, Bramerc je zadovoljan ne samo kada je u pitanju saradnja sa srpskim tužilaštvom, već i konkretnim...

Nastavak na Blic...

Saslušanje osumnjičenih u slučaju Purde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2011, 04:26

BEOGRAD -..U Županijskom sudu u Zagrebu danas je ispitan hrvatski veteran Danko Maslov, koga Tužilaštvo za ratne zločine Srbije sumnjiči da je s Tihomirom Purdom i Petrom Janjićem Tromblonom počinio ratni zločin protiv ranjenika i bolesnika...Istražni sudija Krešimir Devčić je posle dvočasovnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.