Vučić sa Junkerom i Hanom

Izvor: RTS, 26.Feb.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Junkerom i Hanom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se po podne u vili "Mir" sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom, koji je u Beograd stigao u pratnji komesara za proširenje i susedsku politiku Johanesom Hanom.
Sastanku predsednika Vučića i Junkera prisustvuje i Han, a planirano je i zajedničko obraćanje medijima predsednika Srbije i predsednika Evropske komisije.

Junkera i Hana na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je dočekala ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimović, zajedno sa šefom EU delegacije Semom Fabricijem.
Evropski zvaničnici su u poseti regionu, Junker prvi put u mandatu predsednika Evropske komisije, a cilj je – predstavljanje nove Strategije proširenja i, kako navode u Briselu, obnovljene dinamike i interesa EU za region.
Junkeru i Hanu u sredu će se pridružiti i šefica diplomatije EU Federika Mogerini, a balkansku turneju evropska trojka završava 1. marta u Bugarskoj, gde će zajedno sa premijerom Bojkom Borisovim biti organizovan ručak za lidere zapadnobalkanske šestorke, kojem će prisustvovati i predsednik Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa Junkerom i Hanom

Izvor: Blic, 26.Feb.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u vili Mir sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom, koji je u Beograd stigao u pratnji komesara za proširenje i susedsku politiku Johanes Han...Sastanku predsednika Vučića i Junkera prisustvuje i Han, a planirano je i zajedničko...

Nastavak na Blic...

Vučić se sastao sa Junkerom i Hanom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2018

BEOGRAD Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa predsjednikom Evropske komisije Žan-Klod Junkerom i komesarom EU za proširenje i susjedsku politiku Johanesom Hanom...Junkera i Hana danas je po dolasku na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" dočekala ministar evropskih integracija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vranju zahvalnica Evropskog PROGRES-a

Izvor: OkRadio.rs, 27.Feb.2018, 01:16

Gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću u četvrtak je u Beogradu, na predstavljanju postignutih rezultata razvojnog programa Evropski PROGRES, uručena zahvalnica za predanost i saradnju. Događaju, koji je organizovan u Sava centru, prisustvovali su i predsednica Vlade Republike Srbije Ana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.