Vučić s Mogerini o ubistvu Ivanovića

Izvor: Mondo, 16.Jan.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s Mogerini o ubistvu Ivanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić telefonom je razgovarao sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu bezbednost Federikom Mogerini o ubistvu Olivera Ivanovića, saznaje Tanjug.

Foto: TANJUG/EUROPEAN COMMISSION

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanovic ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ubistva Ivanovića, delegacija Beograda u Briselu prekinula je danas ponovo započete pregovore u okviru dijaloga i hitno se vraća u Beograd.

Evropska unija je "snažno osudila" ubistvo Olivera Ivanovića i pozvala sve strane da pokažu "mir i da se uzdrže", kako bi zakon i pravosuđe na Kosovu obavili svoj posao.

Zbog žalosnog čina ubistva Olivera Ivanovića razgovori u okviru dijaloga su prekinuti, saopštila je portparolka Evropske komsije Maja Kocijančić.

Hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.