Vučić nakon sastanka sa O’Salivenom: Srbija je posvećena saradnji sa EU FOTO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 11:11

Vučić nakon sastanka sa O’Salivenom: Srbija je posvećena saradnji sa EU FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za primenu sankcija Dejvidom O'Salivenom.

Nakon sastanka oglasio se na svom Instagram profilu. "Otvoren razgovor sa specijalnim izaslanikom O’Salivenom.

Ponovio sam da je Srbija posvećena saradnji sa EU u oblasti spolјne, bezbednosne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i odbrambene politike, uz poštovanje obaveza koje proističu iz SSP i Pregovaračkog okvira, ali i da se prilikom razmatranja svake odluke o eventualnom uvođenju mera prema bilo kojoj državi, rukovodi isključivo međunarodnim pravom i zaštitom svojih nacionalnih, državnih, političkih i ekonomskih interesa". stoji u opisu objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SE SASTAO SA O'SALIVENOM: Posvećeni smo saradnjom sa EU, ali se vodimo zaštitom naših interesa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za primenu sankcija Dejvidom O’Salivenom...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić naglasio je kako je imao otvoren razgovor specijalnim izaslanikom O’Salivenom...- Ponovio sam da je Srbija posvećena saradnji sa EU u oblasti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.