VUČIĆ SE SASTAO SA OSALIVENOM: Posvećeni smo saradnjom sa EU, ali se vodimo zaštitom naših interesa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 11:13

VUČIĆ SE SASTAO SA O'SALIVENOM: Posvećeni smo saradnjom sa EU, ali se vodimo zaštitom naših interesa (FOTO)

Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za primenu sankcija Dejvidom O’Salivenom.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić naglasio je kako je imao otvoren razgovor specijalnim izaslanikom O’Salivenom.

- Ponovio sam da je Srbija posvećena saradnji sa EU u oblasti spolјne, bezbednosne i odbrambene politike, uz poštovanje obaveza koje proističu iz SSP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Pregovaračkog okvira, ali i da se prilikom razmatranja svake odluke o eventualnom uvođenju mera prema bilo kojoj državi, rukovodi isključivo međunarodnim pravom i zaštitom svojih nacionalnih, državnih, političkih i ekonomskih interesa - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVIO SAM DA JE SRBIJA POSVEĆENA SARADNJI SA EU Predsednik Vučić se sastao sa Dejvidom O’Salivenom FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za primenu sankcija Dejvidom O’Salivenom. – Otvoren razgovor sa specijalnim izaslanikom O’Salivenom. Ponovio sam da je Srbija posvećena saradnji sa EU u oblasti spoljne, bezbednosne i odbrambene...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.