Izvor: Danas, 22.Apr.2023, 07:56

Vučić ljut na Kvintu pomešao babe i žabe: Može li se porediti bojkot izbora Srba na severu Kosova i opozicije 2020?

Aleksandar Vučić, po običaju, namerno brka nivoe i meša babe i žabe, radi neke aktuelne političke poente. Opozicija je izbore 2020. bojkotovala jer nije bilo slobodnih medija i izbornih uslova za njihovo održavanje, niti danas postoje. To na Severu Kosova nije slučaj, kažu sagovonici Danasa komentarišući reči predsednika Srbije koji se, kritikujući Zapad jer podržava održavanje izbora na severu Kosova na kojima ne učestvuju Srbi, prisetio zamerki iz EU na situaciju u Srbiji kada veći deo opozicije učestvovao u glasanju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Pa je li tog portparola EU bar malo sramota?

Izvor: Danas, 22.Apr.2023

Nakon vojne veže na poligonu u Batajnici, i obilasku vojne opreme, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u obraćanju medijima slikovito je opisivao prikazano oružje, avijaciju i tehniku, a i odgovarao na pitanja u vezi sutrašnjih lokalnih izbora na Severu Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.