Vučić i Palmer razgovarali u četiri oka, zatim sa saradnicima

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Palmer razgovarali u četiri oka, zatim sa saradnicima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u četiri oka, a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu.
Metju Palmer je, kako su izvestili prištinski mediji, pre nekoliko dana u Prištini poručio da Srbija nikada neće ući u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU ako ne prizna nezavisnost Kosova, dok je u citatu njegove izjave bila formulacija – "bez rešenja problema sa Kosovom".

Predsednik Srbije i specijalni izlaslanik SAD razgovarali su o odnosu Beograda i Prištine, značaju povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalne važnosti.
Vučić i Palmer obratiće se novinarima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Mi da ulazimo u sukobe sa Amerikom nećemo"

Izvor: B92, 04.Nov.2019

Beograd -- Završen sastanak predsednika Srbije i specijalnog izaslanika SAD za Z.Balkan. Vučić: Navodi da Srbiju treba pritisnuti nemogući. Palmer: EU je napravila grešku...Prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, on i Metju Palmer su najpre razgovarali u četiri oka, a potom je održan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.