Vučić: Evropska unija ne želi Zajednicu srpskih opština

Izvor: Danas, 17.Mar.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Evropska unija ne želi Zajednicu srpskih opština

Da je želela da Zajednica srpskih opština bude provedena u delo, Evropska unija bi to postavila kao uslov za viznu liberalizaciju, ali to nije nikakav uslov kosovskim Albancima u evropskim integracijama, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Članak Vučić: Evropska unija ne želi Zajednicu srpskih opština se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Strip crtači odlaze iz Srbije

Izvor: Danas, 17.Mar.2018

Predsednik Udruženja „Svet stripa“ iz Kragujevca Nebojša Vesović izjavio je FoNetu da se sve veći broj domaćih mladih strip crtača opredeljuje da radi za inostrane izdavačke kuće, jer se od crtanja stripova u Srbiji ne može zaraditi za pristojan život. Članak Strip crtači odlaze iz Srbije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.