Vojislav Koštunica: Zbog Brisela zaboravili Srbiju

Izvor: BKTV News, 29.Apr.2012, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Koštunica: Zbog Brisela zaboravili Srbiju

Kandidat za predsednika Srbije Vojislav Koštunica rekao da je velika razlika između teškog života naroda i 'bahatosti i raskalašnosti' onih koji su na vlasti.
'Narod teško živi, plate su najniže u regionu, nema investicija, a na televizijskim spotovima gledamo drugačiju Srbiju. Stiče se utisak da se u Srbiji preliva i da je El Dorado za investitore', kazao je Koštunica.
On je dodao da je u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << beznađe i da zemlja propada zato što je put kojim je aktuelna vlast krenula 2008. pogrešan.
'Pogrešan je put ove vlasti zato što je krenula pod parolom &Evropska unija nema alternativu', a onda su sve sveli na Brisel i zaboravili na Srbiju. Od te dernjave o Evropskoj uniji od evropskog pitanja se ne čuje srpsko pitanje', rekao je predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS).
On se založio za politiku neutralnosti, za Srbiju koja nije članica Evropske unije niti NATO pakta, ili neke druge vojne organizacije već Srbiju koja će sarađivati sa svim zemljama u svetu u skladu sa svojim interesima.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.