Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2023, 19:56

Visoke Dečane posetilo 25 stranih diplomata

VISOKI DEČANI – Manastir Visoke Dečane na Kosovu i Metohiji, posetilo je danas 25 stranih diplomata, samo tri dana nakon poziva ambasadora zemalja Kvinte, EU i OEBS-a da se manastiru vrati 24 hektara zemlje, a na osnovu odluke Ustavnog suda iz 2016. godine. Nemački ambasador u Prištini, Jorn Rode, napisao je na Tviteru da je […]
Vest Visoke Dečane posetilo 25 stranih diplomata objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Šefovi misija EU, UN i OEBS, ambasadori Кvinte i komandant Кfora posetili manastir Visoki Dečani

Izvor: Danas, 23.Maj.2023

Grupa od tridesetak diplomata je, zajedno sa sa šefovima misija Evropske unije, UN i OEBS, ambasadorima Кvinte i komandantom Кfora, danas posetila manastir Visoki Dečani i podržali izvršenje sudske presude ustavnog suda Кosova u zaštiti verskih prava i baštine, objavio je portal Kossev.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.