Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023, 13:34

Višković: Projekti u FBiH biće blokirani ukoliko budu u RS

BANJALUKA - U Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i Predsjedništvu BiH će biti blokirani projekti FBiH ukoliko oni budu blokirani Republici Srpskoj, rekao je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, komentarišući dobijena sredstva od EU za projekte, koji su navodno usmjereni samo ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delegacija EU: Projekti iz RS nisu ispunili kriterijume

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023

BANJALUKA, SARAJEVO – Finansiranje za infrastrukturne projekte u Republici Srpskoj ostaje dostupno i svi projekti poslani na odobrenje se razmatraju po transparentnim kriterijima na osnovu njihove relevantnosti i zrelosti, rekao je Nezavisnim Ferdinand Kenig, portparol Delegacije EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.