Vidić u idealnom timu Lige šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić u idealnom timu Lige šampiona

Da li postoji priznanje koje Nemanja Vidić nije dobio ove sezone ? Poslednje u nizu je idealni tim Lige šampiona u izboru posetilaca sajta Evropske fudbalske unije (UEFA) u koji je uvršten reprezentativac Srbije i kapiten engleskog Mančester junajteda.
Pored štopera Crvenih đavola, u najboljem timu su još dvojica njegovih saigrača – golman Edvin van der Sar i igrač sredine terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rajan Gigs.
U idealnom timu su i trojica igrača Barselone, Žerar Pike, Andres Inijesta i Lionel Mesi. Posetioci sajta UEFA su u tim još uvrstili Darija Srnu iz ukrajinskog Šahtjora i dvojicu igrača madridskog Reala, Marsela i Mesuta Ozila.
Mesto u idealnoj ekipi još su zauzeli i Geret Bejl iz engleskog Totenhema i Raul Gonzales, član nemačkog Šalkea.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.