Varhelji traži od Kurtija brz nastavak dijaloga sa Beogradom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 13:27

Varhelji traži od Kurtija brz nastavak dijaloga sa Beogradom

Premijer privremenih prištinskih institucija ALjbin Kurti primio je pismo od evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija, u kojem evropski komesar traži brzi nastavak dijaloga Beograda i Prištine, prenosi Telegrafi.

Kako se navodi, Varhelji je istakao da pretvaranje evropske perspektive u stvarnost zahteva brzi nastavak dijaloga Beograda i Prištine, uz podršku EU i sveobuhvatnu normalizaciju odnosa.

Varhelji je dodao da borba protiv pandemije ostaje glavni prioritet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Varhelji poziva Kurtija da što je pre moguće nastavi dijalog sa Beogradom

Izvor: RTS, 13.Apr.2021

Komesar Evropske unije za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji poručio je premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju da "povratak evropske perspektive u stvarnosti za Kosovo zahteva brzi nastavak dijaloga" sa Beogradom i normalizaciju odnosa. . U čestitki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.