Varhelji danas u poseti Beogradu: Početak posete Zapadnom Balkanu počinje u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 09:01

Varhelji danas u poseti Beogradu: Početak posete Zapadnom Balkanu počinje u Beogradu

Komesar Evropske unije za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji boraviće danas u poseti Beogradu

On će sa premijerkom Srbije Anom Brnabić posetiti Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", saopšteno je iz Vlade Srbije.

Varheji prvo dolazi u Srbiju, a sutra će boraviti u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Evropski komesar će u sredu posetiti Albaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Kosovo, saopštila je ranije Evropska komisija.

Tokom posete regionu, Varheji će sa zvaničnicima razmotriti odgovor na pandemiju korona virusa i podršku Evropske unije u tom kontekstu, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva isporuka Fajzera za komšije: Vakcine nadomak Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021

Navedeno je da će ukupno 42.000 doza Fajzer/Biotenk vakcina biti isporučeno Crnoj Gori od početka maja do avgusta...U Crnu Goru će sutra stići prva isporuka Fajzer/Biontek vakcina protiv korona virusa koje finansira Evropska unija, a tim povodom u posetu Podgorici stići će evropski komesar za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Varhelji obišao Batut: EU će obezbediti 651.000 dozu vakcina za region

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2021

Evropski komesar za proširenje i susedske odnose Oliver Varhelji izjavio je u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" da je sada glavno pitanje "kad mogu da se vakcinišem" i da će u naredne dve nedelje EU doneti 651.000 vakcina za ceo region.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.