Varhelji: Potrebna nam je Srbija na Samitu, potreban nam je lider Srbije u Tirani

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Dec.2022, 14:14

Varhelji: Potrebna nam je Srbija na Samitu, potreban nam je lider Srbije u Tirani

BEOGRAD – Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji izjavio je danas da je potrebno održati zamah procesa proširenja EU i u tom smislu istakao da lideri EU prvi put dolaze u region – Tiranu da tu razgovaraju te da je potrebno da se svi angažuju, ali da je potrebna i Srbija na tom […]
Vest Varhelji: Potrebna nam je Srbija na Samitu, potreban nam je lider Srbije u Tirani objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"TO JE OSNOVNO PRAVILO" Verheji: Izjava Stana nije kritika Srbiji, stav EU je da bez OBE STRANE nema uspeha

Izvor: Blic, 02.Dec.2022

Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji izjavio danas je da bez angažmana obe strane dijalog Beograda i Prištine ne može biti uspešan i da je to osnovno pravilo kojeg se Evropska unija pridržava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.