VUČIĆ SE OBRAĆA U NAREDNIH 48 SATI: Predsednik Srbije večeras u razgovoru sa visokim zvaničnicima SAD, sutra sastanak sa Bocan Harčenkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 21:19

VUČIĆ SE OBRAĆA U NAREDNIH 48 SATI: Predsednik Srbije večeras u razgovoru sa visokim zvaničnicima SAD, sutra sastanak sa Bocan Harčenkom

Predsednik Srbije sastao se večeras sa ambasadorima zemalja Kvinte.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posle večerašnjeg sastanka sa predstavnicima Kvinte i EU, razgovaraće sa visokim zvaničnicima iz administracije američkog predsednika Džozefa Bajdena, a povodom odluke vlasti u Prištini da od sutra aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu i Metohiji.

Šef države večeras je, takođe razgovarao i sa dvojicom evropskih lidera, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sutra je zakazan i susret sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocanom Harčenkom. Nakon ove intenzivne diplomatske aktivnosti prvog čoveka Srbije, izazvane sumanutom odlukom vlade Aljbina Kurtija koja preti da podstakne talas iseljavnja našeg naroda iz južne pokrajine, očekuje se da će se Vučić u narednih 48 sati obratiti javnosti i upoznati građane o najvažnijim detaljima ove mučne serije razgovora.

Podsetimo, predsednik Srbije sastao se večeras sa ambasadorima zemalja Kvinte - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i šefom delegacije Evropske unije.

Iz Kabineta predsednika Republike naveli su da se nakon sastanka neće oglašavati.

- Svaka formalna reč bila bi suvišna - ističe se u saopštenju.

Izvor: Srbija Danas/Novosti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić večeras razgovara sa zvaničnicima Bele kuće, sutra ima sastanak s ambasadorom Rusije (FOTO)

Izvor: Blic, 31.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle večerašnjeg sastanka sa predstavnicima Kvinte i EU, razgovaraće i sa visokim zvaničnicima iz administracije američkog predsednika Džozefa Bajdena, a povodom odluke vlasti u Prištini da od sutra aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...

Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom o posledicama ukidanja dinara na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2024, 13:57

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas razgovarao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o mogućim posledicama odluke vlasti u Prištini da ukinu dinar na Kosovu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.