VUČIĆ SE JOŠ JEDNOM OGLASIO I POSLAO VAŽNU PORUKU: Više od 20 evropskih lidera slušalo je šta imamo da kažemo, to je od velike koristi za sve nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 16:44

VUČIĆ SE JOŠ JEDNOM OGLASIO I POSLAO VAŽNU PORUKU: "Više od 20 evropskih lidera slušalo je šta imamo da kažemo, to je od velike koristi za sve nas"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas u Briselu na Samitu EU - Zapadni Balkan posle čega je imao bilateralne sastanke sa predsednokom Francuske Emanuelom Makronom i kancelarom Austrije Karlom Nehamerom.

Predsednik Vučić se zatim obratio na zajedničkoj konferenciji za medije sa premijerima Albanije i Severne Makedonije, Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim, a oglasio se i preko Instagrama poručujući:

A post shared by Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@buducnostsrbijeav)

- Razgovarali smo o mogućnostima ubrzanja evrointegracija zemalja Zapadnog Balkana, kao i o jačanju međusobnog poverenja kada je u pitanju pridruživanje našeg regiona EU. Zahvalni smo našim prijateljima iz EU što su pokazali strpljenje i što su nas još jednom podržali na evropskom putu - više od 20 evropskih lidera slušalo je danas šta imamo da kažemo, što je od velike koristi za sve nas. Srbija će nastaviti da vodi računa o svojim nacionalnim interesima i verujem da ćemo svi zajedno moći da rešimo sva teška pitanja, dok ćemo u međuvremenu učiniti sve kako bismo povećali nivo saradnje između naših zemalja i unapredili naše uzajamne odnose u korist svih naših građana.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.