VUČIĆ OTKRIO PAKLENI PLAN PRIŠTINE! Ovog datuma podnose zahtev za ulazak u EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 17:03

VUČIĆ OTKRIO PAKLENI PLAN PRIŠTINE! Ovog datuma podnose zahtev za ulazak u EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras javnosti zbog situacije na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras naciji zbog situacije na Kosovu i Metohiji. On je rekao da očekuje najveći pritisak na našu zemlju od 17.

 On je rekao da je Kurtijeva vlada apsolutni šampion u incidentima u kom su Srbi hapšeni, maltretirani...

- Juče su pokušali da uhapse mladića jer mu je na majici pisalo Srbija, ali uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da pobegne. To je kao kada smo na vozu napisali to strašno, zločinačko ime "Srbija". Kurti i njegova lažna vlada su apsolutni šampion incidenata u kojima su Srbi hapšeni. Priština je pogazila Vašingtonski sporazum u potpunosti, Priština će 15. u Briselu podneti zahtev za članstvo u EU. Zato sam ja danas uputio pismo predsednicima i premijerima pet zemalja koje nisu priznale Kosovo, dakle predstavnicima Kipra, Grčke, Rumunije, Slovačke i Španije. Zahvalio sam im što poštuju teritorijalni integritet Srbije, obratio sam im se sa željom, mada znam da moje pismo znači mnogo manje nego poruka koju će dobiti iz Berlina, Pariza ili Vašingtona. Ipak, verujem da će se svi na principijelan način o tome izjasniti, jer lepo piše da prijem za EU mogu da traže samo evropske zemlje, a Kosovo to nije. Naše ministarstvo spoljnih poslova i Vlada pokazaće note onih zemalja koje su povukle priznanja nezavisnosti Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.