VUČIĆ O SAMITU EU: Decenijama su nam govorili kako im ne treba novi Kipar u Evropi, a sada će da dobiju tri nova Kipra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 12:57

VUČIĆ O SAMITU EU: "Decenijama su nam govorili kako im ne treba novi Kipar u Evropi, a sada će da dobiju tri nova Kipra"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio javnosti nakon sastanka sa radnicima Fijata.

Predsednik Vučić je ponovio da su određene zemlje EU u direktnom ratu protiv Rusije, i da Balkan ove godine na Samitu nije bio velika tema.

- Velika vest je bila Ukrajina. Ja kao đavolji advokat sam imao jedno pitanje koje neću ponoviti javno. Pitanje na koje je veoma teško odgovoriti kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju Moldavija i Ukrajina, posebno Ukrajina. Nama su decenijama govorili da njima ne treba novi Kipar u Evropi. A sada vidite da mogu da dobiju i tri Kipra, četiri Kipra. To vam govori da je politika uvek bila dominantna i presudna. Viktor Orban je rekao da smo u ekonomskom smislu Srbija i Crna Gora mnogo spremnije da budu deo EU. Ali koga to briga - rekao je predsednik.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Pregovarački okvir je ustanovljen, ne može Kurti sad da ga menja

Izvor: Beta Video, 25.Jun.2022

BEOGRAD - Nama deset godina govore da im ne treba novi Kipar u Evropi i da zato moramo da rešimo pitanje Kosova, a sad vidite da `tri Kipra` mogu da dobiju mnogo više. To govori da je politika uvek presudna``, rkeao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Povodom stava kosovskog premijera Aljbina...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.