Izvor: Blic, 18.Feb.2024, 10:37

"VEOMA JE KORISNO UPOREDITI BELEŠKE" Lajčak i Pič razgovarali o najnovijim dešavanjima u regionu

Specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije MIroslav Lajčak razgovarao je sa specijalnim izaslanikom britanskog premijera za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom na marginama Minhenske bezbednosne konferencije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak sa Pičom o dešavanjima u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2024

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je u Minhenu sa specijalnim izaslanikom britanskog premijera za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom o svojim naporima i najnovijim dešavanjima u regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Komšić i Pič: Realizovati "Južnu interkonekciju"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2024

SARAJEVO – Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić razgovarao je na marginama minhenske bezbjednosne konferencije sa specijalnim predstavnikom premijera Ujedinjenog Kraljevstva za zapadni Balkan, Stjuartom Pičom, saopšteno je iz Kancelarije predsjedavajućeg.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.