VARNICE U EU ZBOG MIGRANATA, NIŠTA OD DOGOVORA: Ursula poručila da Unija neće finansirati bodljikavu žicu i ograde na granicama!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2021, 22:14

VARNICE U EU ZBOG MIGRANATA, NIŠTA OD DOGOVORA: Ursula poručila da Unija neće finansirati bodljikavu žicu i ograde na granicama!

Lideri Evropske unije nisu uspeli da se danas dogovore oko politike prema migracijama, ali je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla da EU neće finansirati podizanje "bodljikavih žica i zidova“, javlja Rojters.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fon der Lajen: EU je potrebna nuklearna energija i gas

Izvor: Danas, 22.Okt.2021

Evropskoj uniji su potrebni nuklearna energija i gas kao "stabilni izvori energije", rekla je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen na kraju samita EU u Briselu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.