Ursula fon der Lajen: Snaga nije u izolaciji već u jedinstvu

Izvor: Beta, 31.Jan.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ursula fon der Lajen: Snaga nije u izolaciji već u jedinstvu

Snaga nije u "sjajnoj izolaciji" već u "našoj Uniji jedinstvenoj" u svetu, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nekoliko sati pred zvanični odlazak Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU).Predsednica Evropske komisije je citirala Žana Monea, francuskog političara i jednog od osnivača Evrope koji je rekao da "nije optimista, nije pesimista, već je odlučan".Ursula fon der Lajen je na konferenciji za novinare rekla da se nada da će sa Londonom biti postignuto "najbolje moguće partnerstvo" posle Bregzita ali je dodala da to neće nikad biti isto kao i pripadnost Uniji.Velika Britanija će postati prva zemlja koja napušta EU.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ursula fon der Lajen: Snaga nije u izolaciji već u jedinstvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2020

Snaga nije u "sjajnoj izolaciji" već u "našoj Uniji jedinstvenoj" u svetu, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nekoliko sati pred zvanični odlazak Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU). Predsednica Evropske komisije je citirala Žana Monea, francuskog političara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.