Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 14:58

Upravljanje otpadom od hrane kao deo cirkularne ekonomije

Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine Mira Radenović Bojić prisustvovala je završnoj konferenciji projekta „Unapređenje cirkularne ekonomije Grada" (eng. „Advancing Municipal Circular Economy"), sufinansiranog od strane Evropske unije, u okviru Erazmus + programa, koji je Grad Novi Sad u partnerstvu sa Nacionalnim tehničkim univerzitetom iz Atine, putem Gradske uprave za zaštitu životne sredine, realizovao u prethodne dve godine. Projekat ima za cilj da kroz edukaciju i praksu utiče na podizanje svesti, kao i da stvaranjem strateškog saveza između opština i malih i srednjih preduzeća HoReCa sektora (sektor ugostiteljstva i hotelijerstva) omogući prelazak na cirkularnu ekonomiju i održivo upravljanje otpadom od hrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Upravljanje otpadom od hrane kao deo cirkularne ekonomije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024

NOVI SAD – Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine Mira Radenović Bojić prisustvovala je završnoj konferenciji projekta „Unapređenje cirkularne ekonomije Grada“ (eng. „Advancing Municipal Circular Economy“), sufinansiranog od strane Evropske unije, u okviru Erazmus + programa,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.