Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024, 15:02

Upravljanje otpadom od hrane kao deo cirkularne ekonomije

NOVI SAD – Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine Mira Radenović Bojić prisustvovala je završnoj konferenciji projekta „Unapređenje cirkularne ekonomije Grada“ (eng. „Advancing Municipal Circular Economy“), sufinansiranog od strane Evropske unije, u okviru Erazmus + programa, koji je Grad Novi Sad u partnerstvu sa Nacionalnim tehničkim univerzitetom iz Atine, putem Gradske uprave za zaštitu […]
Vest Upravljanje otpadom od hrane kao deo cirkularne ekonomije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Održana konferencija o "Unapređenju cirkularne ekonomije grada" (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Završna konferencija projekta "Unapređenje cirkularne ekonomije grada“, na temu otpada od hrane i zaštite javnog zdravlja i životne sredine, održana je na Novosadskom sajmu. Na konferenciji su predstavljeni rezultati projekta, koji je realizovan u okviru Erazmus+ programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.