Upozorenje Džonsonu da ne računa na nove pregovore o Bregzitu

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje Džonsonu da ne računa na nove pregovore o Bregzitu

Evropski parlament u sredu je upozorio novog britanskog premijera Borisa DŽonsona da ne računa na pokretanje novih pregovora o sporazumu o Bregzitu koji je njegova prethodnica Tereza Mej dogovorila s EU. Članak Upozorenje Džonsonu da ne računa na nove pregovore o Bregzitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Varadkar: Džonsonov predlog o Bregzitu daleko od realnosti

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Predlog novog britanskog premijera Borisa Džonsona da sporazum o Bregzitu sa EU može biti potpuno redefinisan tokom narednih meseci daleko je od realnosti...Ovo je izjavio predsednik irske Vlade Lio Varadkar...To nije nešto sto može da se dogodi "u stvarnom svetu", rekao je irski premijer, preneo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.