Mediji: Tabla sa upozorenjem da Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe postavljena kod Zvečana

Izvor: Beta, 12.Apr.2023, 00:19

Mediji: Tabla sa upozorenjem da 'Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe' postavljena kod Zvečana

U blizini Bistričkog mosta kod Zvečana, gde su pripadnici Kosovske policije iz vatrenog oružja ranili Srbina Milana Jovanovića, tokom noći je postavljena tabla sa znakom upozorenja i natpisom "Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe".Kako su preneli mediji, tabla je postavljena u blizini punkta specijalnih snaga kosovske policije s kog je u ponedeljak uveče pucano na Jovanovića.Kosovska policija najpre je odbacila navode u umešanosti u incident da bi potom saopštila da je suspendovala četvoricu policajaca zbog "sumnje" da su odgovorni za ranjavanje Jovanovića.Uhapšeni policajci Kosova zbog ranjavanja Srbina kod policijskog punktaPolicijski inspektorat Kosova je pred ponoć objavio da su uhapšena četiri pripadnika Policije Kosova koji su prethodno suspendovani zbog ranjavanja vatrenim oružjem Srbina ne severu Kosova.Ranije večeras Kancelarija Evropske unije na Kosovu osudila je ranjavanje kosovskog Srbina kod punkta Kosovske policije na mostu Bistrica u opštini Zvečan."EU na Kosovu osuđuje bezbednosni incident u kojem je u ponedeljak uveče vatrenim oružjem ranjen kosovski Srbin u blizini punkta Kosovske policije na mostu Bistrica u opštini Zvečan. Sve relevantne pravosudne institucije sada treba da sprovedu brzu i temeljnu istragu i da odgovorne privedu pravdi", navodi se u objavi Kancelarije EU na Tviteru.Incident je prethodno osudila i Ambasada SAD na Kosovu.Kosovska policija je najpre u utorak ujutro ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena četiri kosovska policajca zbog ranjavanja Srbina

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2023

Policijski inspektorat Kosova je pred ponoć objavio da su uhapšena četiri pripadnika Policije Kosova koji su prethodno suspendovani zbog ranjavanja vatrenim oružjem Srbina ne severu Kosova.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšeni suspendovani pripadnici Kosovske policije zbog ranjavanja Srbina

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

Policijski inspektorat Kosova je sinoć pred ponoć objavio da su uhapšena četiri pripadnika Policije Kosova koji su prethodno suspendovani zbog ranjavanja vatrenim oružjem Srbina ne severu Kosova, prenosi N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.