Ugljanin: Za EU i bolji život svih gradjana

Izvor: Blic, 31.Dec.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljanin: Za EU i bolji život svih gradjana

Ministar Sulejman Ugljanin čestitao je danas novogodišnje i božićne praznike, poželevši da u 2014. zajednički cilj svima bude Evropska unija i bolji život građana.

Ugljanin je poželeo da nam zajednički cilj budu Evropska unija i bolji život za građane

On je u čestitki upućenoj svim građanima i kolegama u Vladi, poželeo da Nova godina i božićni praznici donesu mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razloga za osmeh i radost.

- Želim da nam svima zajednički cilj bude Evropska unija i bolji život za sve građane Srbije - istakao je Ugljanin, koji je ministar bez portfelja zadužen za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

- U toj nadi, svima nama, želim puno uspeha, mnogo sreće i zdravlja, bezbroj razloga za zajedničko radovanje na ličnom i porodičnom planu, a celoj zemlji brži razvoj i opšti napredak - naglasio je Ugljanin.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.