Uefa skraćuje kvalifikacije, predstavnik Srbije na meč od LŠ?

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 14:57

Uefa skraćuje kvalifikacije, predstavnik Srbije na meč od LŠ?

Evropska fudbalska unija razmatra ideju da skrati kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne sezone, odnosno da se odigra samo jedna plej-of runda, prenosi Tajms.
Zbog pandemije koronavirusa, Uefa će morati da razmatra alternativne načine igranja kvalifiakcija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ideja je da u razigravanju, tj. plej-ofu kvalifikacija Lige šampiona učestvuje 12 predstavnika zemalja koji nemaju zagarantovano mesto u grupnoj fazi.
To znači da bi prvak Srbije, najverovatnije odigrao jedan meč kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona, najverovatnije na neutralnom terenu.
Za potencijalne rivale, srpska ekipa imala bi šampione Austrije, Škotske, Danske, Kipra, Češke, Grčke, Švajcarske, Švedske, Hrvatske, Norveške i Izraela, najverovatnije jedan meč na neutralnom terenu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UEFA skraćuje kvalifikacije, Zvezda na meč od Lige šampiona?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020

Evropska fudbalska unija (UEFA) razmatra ideju da skrati kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne sezone, odnosno da se odigra samo jedna plej-of runda, prenosi Tajms...Kako se navodi, ideja je da u razigravanju učestvuje 12 predstavnika zemalja koji nemaju zagarantovano mesto u grupnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.