Izvor: Blic, 07.Dec.2022, 14:58

(UŽIVO) MINISTARKA VUJOVIĆ OTVORILA "LOOK UP" NA KOPAONIKU: Više od 400 učesnika, pristigli ministri, privrednici, direktori: " Od države sve više novca za zaštitu životne sredine"

Počeo je najveći do sada ikad održani regionalni skup na teme koje se tiču svih nas i našeg svakodnevnog života. Energetika, ekologija, zaštita životne sredine i nove globalne okolnosti i trendovi. Look up! Preko 400 učesnika i panelista. Na konferenciji Look up su eminentni profesori, stručnjaci iz regiona i EU, političari, ministri, biznismeni. Konferencija se održava danas i sutra u hotelu Gorski. Zaključke sa rešenjima trebalo bi da razmotri i država I stavi u svoju agendu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela eko konferencija na Kopaoniku; Vujovićeva: Zelena agenda strateški cilj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović danas je na Kopaoniku, zajedno sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom, otvorila dvodnevnu "Regionalnu look up eko konferenciju" koja će se baviti različitim aspektima ekologije u privredi, saobraćaju i energetici i istakla da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.