Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 15:16

ULAZAK U BRIKS JE BAJKA, SRBIJA ŽELI U EU Živopisan nastup Dačića na Bledu: "Je l normalno da su od šest predstavnika Zapadnog Balkana četvoro Albanci?!"

Ivica Dačić, srpski šef diplomatije, imao je živopisan, zapažen i gotovo viralan nastup na Bledskom strateškom forumu u utorak, na panelu "Zapadni Balkan: Sve se menja ali sve ostaje isto?". Dačić je na momente povišenim glasom "preslišavao" druge učesnike panela na temu sporosti EU proširenja na region i odgovarao novinarima na provokativna pitanja o vezama Srbije sa Rusijom i Kinom. Pominjao je i SFRJ, Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića, opasnost od velike Albanije...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Ratko Mladić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.