UEFA suspendovala Vengera

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA suspendovala Vengera

Trener Arsenala Arsen Venger naredna dva meča neće predvoditi svoj tim u Ligi šampiona, jer je prekršio pravilo zabrane komunicarnja sa klupom tokom meča kvalifikacije za to takmičenje.

Evropska fudbalska unija je i novčano kaznila Franuza sa 10.000 evra, jer je tokom meča sa Udinezeom razgovarao sa pomoćnikom Petom Rajsom i davao mu savete.
Venger je tekstualnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << porukama preko telefona komunicriao sa Rajsom, a posrednik je bio Boro Primorac.
Francuski trener je bio pod kaznom zbog prošlogodišnjeg komentarisanja i napada na sudiju Masima Busaku kada je Barselona izbacila Arsenal iz osmine finala Lige šampiona.
Iskusni trener propustiće revanš meč protiv Udinezea, kao i narednu utakmicu Tobdžija u okviru UEFA takmičenja.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vengeru dvije utakmice suspenzije

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2011

LONDON - Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas trenera Arsenala Arsena Vengera sa dvije utakmice zabrane vođenja ekipe u evropskim takmičenjima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dva meča zabrane za Vengera

Izvor: B92, 22.Avg.2011

Trener Arsenala Arsen Venger naredna dva meča neće predvoditi svoj tim, jer je prekršio pravilo zabrane komunicarnja sa klupom na meč u kvalifikacija za LŠ...Evropska fudbalska unija je i novčano kaznila Franuza sa 10.000 evra, jer je tokom meča sa Udinezeom razgovarao sa pomoćnikom Petom Rajsom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.