UEFA suspendovala Ademija na četiri godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA suspendovala Ademija na četiri godine

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas fudbalera zagrebačkog Dinama Arijana Ademija sa četiri godine suspenzije zbog pozitivnog doping testa uoči meča sa Arsenalom u Ligi šampiona.

UEFA je danas donela odluku nakon što je prethodno više puta odlagala presudu, pošto je Ademi pao i na ponovljenom testu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Šokirani smo, ali bićemo uz našeg igrača, isto onoliko jako kako se on borio za Dinamo na terenu", saopštio je hrvatski šampion.

Ademi ima 24 godine, rođen je u Šibeniku, a potom je prešao u Dinamo. Za Hrvatsku je odigrao tri utakmice, ali se nakon što ga selektor Niko Kovač nije poveo na Mundijal u Brazilu predomislio i postao reprezentativac Makedonije, čiji dres je za sada oblačio četiri puta.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DOPING AFERA: UEFA žestoko kaznila igrača Dinama iz Zagreba, četiri godine bez fudbala

Izvor: Kurir, 20.Nov.2015

NION - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas fudbalera zagrebačkog Dinama Arijana Ademija sa četiri godine suspenzije zbog pozitivnog doping testa uoči meča sa Arsenalom u Ligi šampiona...UEFA je danas donela odluku nakon što je prethodno više puta odlagala presudu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.