UEFA objavljuje plate svojih funkcionera

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA objavljuje plate svojih funkcionera

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da će, prvi put od postojanja objaviti plate svojih visokih funkcionera.

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da će,  prvi put od postojanja objaviti plate svojih visokih funkcionera.

Izvršni odbor Uefe formirao je danas tročlanu komisiju koja će nadgledati isplate prema visokim funkcionerima te organizacije, uključujuči predsednika i generalnog sekretara.

Uefa je navela da će svi detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti objavljeni u godišnjem finansijskom izveštaju, u martu.

Plata doskorašnjeg predsednika Uefe Mišela Platinija i nekadašnjeg generalnog sekretara Djanija Infantina, koji je u februaru izabran za predsednika Fife, nikada nije bila objavljena.

Uefa će novo rukovodstvo izabrati 14. septembra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.