UEFA kaznila Zvezdu zbog Ibrahimovića

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 16:09

UEFA kaznila Zvezdu zbog Ibrahimovića

Evropska fudbalska unija odredila je kaznu Crvenoj zvezdi zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića u utakmici protiv Milana u okviru Lige Evrope.

UEFA je odlučila da Zvezda prvu sledeću evropsku utakmicu igra bez prisustva publike, a uz to će morati da plati 30.000 evra.

Takođe, preko tribine će morati da postavi transparent #NoToRacism“ (Ne rasizmu) sa logom UEFA.

Podsetimo, tada je meta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio Zlatan Ibrahimović koji je dobio uvrede na nacionalnoj osnovi uz različite povike ka Šveđaninu.

Takođe, evropski disciplinci su srpskog šampiona kaznili i zbog nedostataka u organizaciji utakmice sa Milanom i nepoštovanja bezbednosnih protokola protiv koronavirusa.

Sve ovo povlači i uslovnu kaznu od čak dve utakmice bez publike u trajanju od godinu dana, odnosno, biće na snazi do 13. aprila 2022. godine i aktiviraće se ukoliko se ponovi i najmanji incident do tog datuma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA kaznila Zvezdu zbog vrijeđanja Ibrahimovića

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2021

Evropska kuća fudbala (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu zbog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi tokom utakmice šesnaestine finala Crvena zvezda - Milan na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

UEFA kaznila Zvezdu zbog vređanja Ibrahimovića sa jednim mečom bez publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu sa dve utakmice bez publike, drugu uslovno, zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi na utakmici Lige Evrope protiv Milana, preneo je portal Mozzart sport...Zvezda će na prvoj narednoj evropskoj utakmici morati da igra i sa parolom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Meč bez publike zbog vređanja Ibrahimovića

Izvor: Danas, 14.Apr.2021

Uvrede na račun Zlatana Ibrahimovića iz lože stadiona "Rajko Mitić" na meču protiv Milana stigli su Crvenoj zvezdi na naplatu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.