UEFA ODREDILA KAZNU: Zvezda i PSŽ sankcionisani novčano

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODREDILA KAZNU: Zvezda i PSŽ sankcionisani novčano

Zvezda je kažnjena zbog "remećenja publike i nedopuštenog skandiranja", a PSŽ "upotrebe pirotehnike, remećenja publike, kasnog početka utakmice i neadekvatnog ponašanja čelnika kluba" Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Crvenu zvezdu sa 25.000 evra, a Pari Sen Žermen sa 35.000 evra zbog ponašanja navijača na meču Lige šampionata odigranom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Parizu. Zvezda je kažnjena zbog "remećenja publike i nedopuštenog skandiranja", a PSŽ "upotrebe pirotehnike, remećenja publike, kasnog početka utakmice i neadekvatnog ponašanja čelnika kluba".Pročitajte još "FIGARO" O ATMOSFERI NA "MARAKANI": Hvala Francuskoj koja ne postoji Utakmica PSŽ - Crvena zvezda odigrana je 3. oktobra prošle godine i završena je ubedljivom pobedom francuskog tima od 6:1.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UEFA novčano kaznila Zvezdu i PSŽ

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2019

Zvezda je kažnjena zbog "remećenja publike i nedopuštenog skandiranja", a PSŽ "upotrebe pirotehnike, remećenja publike, kasnog početka utakmice i neadekvatnog ponašanja čelnika kluba"...Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Crvenu zvezdu sa 25.000 evra, a Pari...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.