U Mjanmaru ubijeno više od 700 civila od puča

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2021, 18:59

U Mjanmaru ubijeno više od 700 civila od puča

Protivnici vojnog puča nastavili su 11. aprila protestovati u Mjanmaru, uprkos represiji snaga sigurnosti u kojoj je od 1. februara poginulo više od 700 civila. Udruženje za pomoć političkim zatvorenicima saopštilo je da je 701 osoba poginula od 1. februara kada je vojska smijenila civilne vlasti. Vojna hunta je prijavila 248 mrtvih. Evropska unija (EU) sa svoje strane je optužila Rusiju i Kinu da blokiraju diplomatsko rješavanja situacije u Mjanmaru. "Geopolitičko rivalstvo u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Od vojnog puča u Mjanmaru 1. februara ubijeno više od 700 civila

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2021

Protivnici vojnog puča nastavili su u nedelju da protestuju u Mjanmaru, uprkos represiji snaga bezbednosti, u kojoj je od 1. februara poginulo više od 700 civila.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.