Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 20:54

U EU SAMO VAKCINISANI?! Nova godina i zimovanje van Srbije U MAGLI ZBOG KOVID PRAVILA, ali ni alternativa se nevakcinisanima NEĆE DOPASTI

Da li će samo vakcinisani moći da putuju u EU od 1. januara 2022. godine – pitanje je od kojeg mnogima u Srbiji zavisi odlazak na novogodišnje putovanje ili zimski odmor. Za sada stižu samo neformalne najave da bi vakcina mogla da bude jedini uslov za ulazak u EU od Nove godine. Direktor YUTA Aleksandar Seničić za "Blic" potvrđuje da ova mogućnost postoji. Ipak očekuje da će ekonomski interes prevladati i da će na put u EU ići i oni koji imaju negativan PCR test ili su preležali koronu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.