Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 09:43

U Briselu počeo sastanak Petkovića i Lajčaka: Glavna tema rešenje krize nakon ukidanja dinara na Kosovu

U Briselu je danas, u okviru nove runde dijaloga Beograda i Prištine, počeo sastanak direktora kancelarije za KiM Petra Petkovića i specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak dijaloga u Briselu: Počeo trojni sastanak

Izvor: Danas, 04.Apr.2024

U Briselu je počeo sastanak između specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka i delegacija Srbije i Kosova koje predvode glavni pregovarači Beograda Petar Petković i Besnik Bisljimi.

Nastavak na Danas...

"I DALJE SMO UDALJENI OD KOMPROMISNOG REŠENJA" Završen trojni sastanak Petkovića, Lajčaka i Bisljimija: Novi razgovor za desetak dana

Izvor: Blic, 04.Apr.2024

- Upravo je završen četvrti razgovor. Iskoristili smo priliku da još jednom ukažemo na težak položaj našeg naroda na KiM nakon ukidanja dinara. Još jednom smo se snažno založili da dođe do hitnijeg osnivanja ZSO - poručio je Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, nakon trojnog sastanka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.