Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 09:14

Turistima iz Srbije i dalje ZABRANJENO putovanje u 18 zemalja EU

Članice EU usaglasiće do sutra zajednički dokument za putovanja koji se odnosi isključivo na medicinske parametre, koje putnik mora da ima na jednom papiru. Tu treba da stoji da li je neko vakcinisan, kojom vakcinom, da li je i kada preležao kovid 19. Pojedini pasoši moraju imati i antigenske testove ne starije od 72 sata. Građanima Srbije i dalje je zabranjen turistički ulaz u 18 zemalja Evropske unije, izveštava RTS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Državljani Srbije kao turisti ne mogu u 18 zemalja EU

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Do 15. ovog meseca članice EU usaglasiće zajednički dokument za putovanja koji se odnosi isključivo na medicinske parametre, koje putnik mora da ima na jednom papiru. Tu treba da stoji da li je neko vakcinisan, kojom vakcinom, da li je i kada preležao kovid 19. Pojedini pasoši moraju imati i antigenske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.