Thijs šampion EU v CN, kući se vraća sa novim Aston Martinom!

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Thijs šampion EU v CN, kući se vraća sa novim Aston Martinom!

Završen je još jedan tradicionalni duel Kine i Evrope, i ovoga puta titula se ponovo vraća u Evropu, nakon što je u 2017. Kina po prvi put prekinula niz evropskih pobeda u ovom takmičenju.

Šampionsko zvanje i novi Aston Martin ovoga puta odlaze u ruke dvostrukog šampiona Evrope, Holanđanina Thjisa, koji je u finalu rezultatom 3-2 protiv Kineza XiaoT.

XiaoT je u veoma uzbudljivom finalu bio svega 1 Damage od toga da on postane šampion i osvoji Aston >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Martin, tako da će sada morati da se “zadovolji” sa 10 000 dolara, koliko osvaja drugo mesto.

Ukoliko ste propustili ovo veoma zanimljivo finale, možete ga, zajedno sa engleskim komentatorima, odlgedati na Thjisovom Twitch kanalu ispod:

Izvor: RUR
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Aston Martin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.